Presentació

La nostra experiència laboral de més de 15 anys en el camp de l'automatització, fruit d'haver col·laborat amb importants empreses fabricants de maquinària i instal.lacions de diversos sectors, ens facilita l'encontrsr una solució precisa a cada problema que se'ns plantegi.

  • DISSENY D'AUTOMATITZACIÓ I CONTROL INDUSTRIAL.
  • PROGRAMACIÓ PLC's, NC, HMI.
  • MODIFICACIONS DE PROCESSOS INDUSTRIALS.
  • SUPORT A ENGINYERIES DE DISSENY MECÀNIC.
  • SUPORT A ENGINYERIES ELÈCTRIQUES.
  • DOCUMENTACIÓ.

Per a qualsevol aclariment, no dubti en posar en contacte amb nosaltres. Per això aneu a la secció contacte del menú superior.
Inici      Serveis      Referencies      Enllaços      Contactar
Pagina en prova, disculpeu les molèsties ...

Els serveis que podem oferir són tan diversos com és la mateixa professió d'Enginyeria Tècnica, i les possibles perfils dels clients a qui va dirigit el nostre servei serien:
-        Enginyeries mecàniques que precisen d'una enginyeria elèctrica, tant per assessorament com desenvolupament del producte.
-        Enginyeries Elèctriques, les quals per problemes de capacitat de treball, necessitin de subcontractació de personal per curts terminis de temps.
-        Qualsevol fàbrica automatitzada que precisi de la remodelació de la maquinària, o construcció de maquina nova.
-        Empreses d'instal lació elèctrica que no tinguin un departament d'enginyeria per al disseny, càlcul i desenvolupament de les instal lacions.
 
info@nagatic.com
C/ Mar, 17 - Tiana (Barcelona)
·

Esdeveniments especials
·

Novetats